Single Blog Title

This is a single blog caption

Start la înscrieri în tabăra de dezvoltare comunitară “Ideea ta pentru Bacău”, ediția a IV-a

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, împreună cu organizațiile partenere Favor, Be Great, Există o Șansă și E Class, organizează o nouă ediție a training-ului “Ideea ta pentru Bacău”. Acesta va avea loc în perioada 30 iulie – 5 august 2018, la Slănic Moldova și va reuni 25 de tineri din județul Bacău.

UPDATE: TERMENUL LIMITĂ PENTRU TRIMITEREA APLICAȚIILOR A FOST EXTINS PÂNĂ LA 28 IULIE 2018.

La fel ca la edițiile din 2014, 2015 și 2017, tinerii din județul Bacău sunt încurajați să propună proiecte viabile pentru comunitatea lor pentru a învăța cum pot ajunge să le pună în practică. Dacă îți dorești să dezvolți idei noi pentru comunitatea ta, să înveți cum să coordonezi un proiect, să-l faci vizibil și să atragi finanțare pentru implementarea lui, atunci înseamnă că locul tău este în tabăra pentru dezvoltare comunitară ”Ideea Ta pentru Bacău”!

 • Concret, vei învăța să:
 • Lucrezi în echipă pentru dezvoltarea inițiativelor de tineret;
 • Comunici eficient, liber și constructiv și să stabilești obiective comune cu ale altor tineri interesați de dezvoltarea comunității locale;
 • Utilizezi diferite metode pentru identificarea problemelor, găsirea soluțiilor și a modurilor în care comunitatea locală poate fi implicată ;

Programul va include multiple activități nonformale, iar pe lângă multele informații pe care le vor afla în timpul sesiunilor de lucru, vom avea timp și pentru a vizita atracțiile locale. După încheierea evenimentului, fiecare participant va primit un certificat Youthpass.

Profilul participantului:

 • Are domiciliul pe raza județului Bacău;
 • Vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani;
 • Își dorește să transforme comunitatea în care trăiește într-una prietenoasă cu tinerii – youth friendly community;
 • Este motivat să învețe care e drumul de la un plan bine gândit la rezultate cu impact asupra comunității în care trăiește;

Training-ul „Ideea ta pentru Bacău” va avea loc în Slănic Moldova, în perioada 30 iulie – 5 august 2018. Pentru a participa, descarcă formularul de înscriere, completează-l cu informațiile solicitate și trimite-l până la data de 15 iulie 2018, la adresa contact@rymd.ro. Rezultatele selecției vor fi anunțate până pe 20 iulie 2018.

Condiții

Organizatorii asigură cazarea și masa pe întreaga durată a training-ului, în Slănic Moldova, iar transportul din localitatea de domiciliu până la locul training-ului poate fi decontat pe baza biletului de autobuz/bonului de benzină. Cazarea participanților se va face în camere de 2 și 3 persoane. Pentru a beneficia de cele menționate anterior, participanții se angajează să participe la toate activitățile. Locul exact al desfășurării evenimentului va fi comunicat participanților selectați.

Persoana de contact: Marian Dămoc – 0747 476 836, marian.damoc@rymd.ro

Training-ul “Ideea Ta Pentru Bacău” este organizat în cadrul proiectului „Tineri activi pentru Bacău”, implementat de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, Asociația Favor, Be Great, Există o Șansă și Asociația E Clas, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +, Acțiunea cheie 3 – Dialog structurat.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


 • _ga
 • _gid
 • _gat

Nu accept
Accept