Romanian Youth Movement for Democracy este o asociație non-profit care depinde de sprijinul celor care apreciază rolul nostru în dezvoltarea spiritului civic și promovarea valorilor democratice în rândul tinerilor români.

Ai la dispoziție o serie de mijloace prin care poți susține financiar activitatea noastră, după cum urmează:

Pentru companii - puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit

20% este o facilitate fiscală (Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completările ulterioare)  care permite persoanelor juridice să susțină o organizație non-profit prin redirecționarea unui procent din impozitul pe venit (trimestrial) sau profit (anual). Totul se face prin completarea unui contract de sponsorizare între beneficiar (în cazul de față Asociația Romanian Youth Movement for Democracy) și sponsor (persoana juridică).

Suma redirecționata nu poate fi mai mare de trei la mie din cifra de afaceri, iar plățile trebuie făcute până la data de 31 decembrie a fiecărui an, pentru ca suma să poată fi scăzută din impozitul pe profit aferent anului fiscal.

Procedura: Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. Compania dvs. își calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu organizația noastră, iar cheltuielile sunt deductibile.

Acest tip de sponsorizare nu presupune cheltuieli suplimentare ale companiei și nu afectează profitul net al companiei. Sponsorizarea este total deductibilă din impozit, dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare 3 la mie din CA și de 20% din impozit).

Dacă doriți să susțineți activitățile noastre, vă rugăm să ne contactați prin email, la adresa contact@rymd.ro sau la nr. de telefon 0744278238.

Descarcă contractul de sponsorizare.

Donatii directe

Puteti face donatii directe in unul din conturile Asociatiei:

RO96 BTRL 0040 1205 2061 08XX

RO36 BTRL EURC RT00 2061 0803

Vă mulțumim pentru susținere!


Date de completare a declaratiilor:

Denumire entitate non-profit: Asociatia Romanian Youth Movement for Democracy
Cod de identificare fiscal: 27813471
Cont bancar (IBAN): RO96 BTRL 0040 1205 2061 08XX

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept