Single Blog Title

This is a single blog caption

RYMD cauta participanti pentru schimbul de tineri „Work is my passion”, din Lituania- termen limita 1 octombrie

Organizatia Romanian Youth Movement for Democracy cauta 2 participanti  pentru a completa echipa care va  participa la proiectul “Work is my passion”, ce se va desfasura in Daugirdiškės, Lituania. Mai multe informatii despre perioada, tema si profilul participantilor gasiti in continuare.

Titlul proiectului: “Work is my passion”

Locul: Daugirdiškės, Lithuania (20 km de Vilnius). Imagini de la un proiect anterior desfasurat in aceeasi locatie gasiti la acest link.

Perioada:
– Vizita de pregatire: 11 – 13 Septembrie (1 lider + 1 participant)
– Schimb de tineri: 18 – 26 Octombrie (5 participanti + 1 lider)

Tema proiectului: Transformarea hobby-ului intr-un loc de munca. La finalul proiectului participantii vor avea dezvoltat un plan de afaceri cu pasii necesari pentru crearea locului de munca pornind de la pasiunile fiecaruia.

Profilul participantilor: liceeni, studenti, tineri someri si tineri care au deja un loc de munca pe care il apreciaza sunt deopotriva incurajati sa aplice. Varsta participantilor este cuprinsa intre 18 si 23 de ani. Nu exista limita de varsta pentru liderul grupului.

Reguli financiare:
– 100% din costurile de transport pentru vizita de pregarire
– 70% din costurile de transport pentru schimbul de tineri
– Cheltuielile cu masa si cazarea sunt asigurate de organizatori.

Mai multe informatii despre proiect gasiti in fisierul atasat: Infopack Work is my passion_RYMD

Cei interesati sa participe ne pot contacta la numarul de telefon 0744278238 sau la adresa de email mariandamoc@rymd.ro, persoana de contact Marian Damoc, presedinte RYMD.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept