Single Blog Title

This is a single blog caption

RYMD caută 5 participanți pentru schimbul de tineri „Mini-Europe”, Erasmus +

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy selectează 5 persoane (4 participanți și un lider) pentru schimbul de tineri „Mini-Europe”. Proiectul este organizat de către Asociația InProgress Calabria pe tema „Uniunea Europeană și diferitele sale aspecte”, în perioada 17-24 mai 2016, la Capo Vaticano, Italia. În cadrul acestui proiect vor participa 60 de tineri din 12 țări: Italia, Danemarca, Grecia, România, Spania, Germania, Polonia, Lituania, Franța, Ungaria, Estonia și Belgia.

capo-vaticano

Timp de o săptămână tinerii vor descoperi care sunt diferențele sociale, culturale, juridice și economice între statele membre UE și cetățenii europeni. Participanții vor afla ce importanță are uniunea în diversitate, care sunt cauzele problemelor social-economice internaționale și ce rol joacă recunoașterea puterii procesului democratic.

Metoda de lucru va include învățarea non-formală într-o dimensiune interculturală. Activitățile vor include: jocuri de rol, simulări, discuții etc.

Criteriile de eligibilitate

mini-europeTineri interesați de subiect, dinamici, flexibili și plini de energie cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani care cunosc limba engleză (liderul nu este selectat pe criterii de vârstă).

Participanții sunt obligați să aibă asigurare medicală de călătorie. Asociația organizatoare decontează maxim 170 Euro din valoarea cheltuielilor cu transportul, diferența fiind achitată de fiecare participant.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită o scrisoare de motivație până pe 7 aprilie, în care să-și exprime interesul față de proiect, la adresa  contact@rymd.ro

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept