Single Blog Title

This is a single blog caption

RYMD a publicat Catalogul Organizațiilor Nonguvernamentale din județul Bacău

catalogAsociația Romanian Youth Movement for Democracy a creat un catalog care cuprinde informații despre 20 de ONG-uri active din județul Bacău. Materialul reflectă  atât sferele de interes ale băcăuanilor care sunt activi în societatea civilă, cât și nevoile județului. Astfel, cele 20 de asociații au activități în cel puțin una din următoarele domenii: implicare civică, ecologie, social, dezvoltare personală, educație și cultură.

Ghidul este un veritabil instrument de informare pentru viitorii voluntari, pentru că aceștia pot găsi adresa de contact a fiecărei asociații descrise, misiunea și viziunea asociației, numărul de voluntari înscriși și proiectele derulate. Așadar, pentru  a avea o imagine de ansamblu a sectorului ONG, puteți accesa gratuit acest ghid pe site-ul www.beestrong.ro. Organizațiile prezentate în catalog nu sunt singurele active din județul Bacău, echipa speră ca la următoarea ediție să prezinte mai multe ONG-uri precum și realizările lor de succes.

Catalogul Societății Civile din Bacău a fost realizat sub egida proiectului „StrONG -ONG-uri puternice pentru Bacău”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Catalogul poate fi accesat aici beestrong.ro/Catalog-Strong.pdf

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept