“Tineri activi pentru Bacău” este un proiect implementat de Asociația RYMD în parteneriat cu alte patru organizații din județul Bacău – Asociația Favor (din comuna Filipeni), Be Great (Bacău), Există o Șansă (Buhuși) și Asociația E Clas (Moinești). 

Proiectul își propune să consulte un număr minim de 1200 de tineri din mediul rural și urban, cetățeni, decidenți politici și experți din 18 comune și 6 orașe din județul Bacău pentru a realiza o analiză a situației tinerilor din județ și a propune soluții aplicabile fiecărei comunități.

Organizațiile partenere vor organiza până în primăvara lui 2018 peste 30 de întâlniri cu tineri, antreprenori, persoane implicate în educație și factori decizionali din întreg județul Bacău pentru a găsi răspunsuri la provocările tinerilor, vor realiza o documentare și analiză a situației tinerilor la nivel județean și vor forma un grup de lucru din specialiști și lucrători din domeniul tineretului care va elabora Strategia de Tineret. Aceasta va fi supusă, ulterior, dezbaterii publice și trimisă Consiliului Județean Bacău. În plus, seria de training-uri “Ideea ta pentru Bacău”, începută de RYMD încă din 2014, va continua și în această perioadă, adunând 60 de tineri din județ timp de două săptămâni pentru a genera soluții la provocările cu care se confruntă comunitățile lor.

Locul și perioada

Județul Bacău, februarie 2017 – noiembrie 2018

Sursa de finanțare

Programul Erasmus + finanțat de Comisia Europeană
Acțiunea Cheie 3 – Proiecte de dialog structurat

Organizația coordonatoare

Romanian Youth Movement for Democracy

Parteneri

Asociația Favor
Asociația E-Class
Asociația Există o Șansă
Asociația Be Great

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept