strONG – ONG-uri puternice pentru Bacău

Proiectul strONG, implementat de RYMD, aduce un impact major pentru sectorul nonguvernamental din județul Bacău. Necesitatea implementării derivă din faptul că majoritatea organizațiilor nu au strategii bine stabilite pentru selecţia și formarea voluntarilor şi nu dispun de mijloace de comunicare eficientă cu mediul extern, ceea ce conduce la slaba dezvoltare a acestora şi la o vizibilitate scăzută a acțiunilor.

Obiectivele proiectului pun accent pe dezvoltarea capacității organizațiilor non-guvernametale din județul Bacău de a gestiona eficient relația cu voluntarii, publicul țintă și presa şi pe promovarea conceptului de voluntariat în rândul băcăuanilor. Proiectul va adresa provocările menţionate prin activităţi specifice precum organizarea de workshop-uri sau dezvoltarea unei platforme care să reunească deopotrivă ong-uri şi voluntari. Beneficiarii şi grupul ţintă ale proiectului sunt organizaţiile non-guvernamentale din judeţul Bacău şi membrii acestora, voluntari actuali şi potenţiali, tinerii din mediul rural. Printre rezultatele aşteptate menţionăm creșterea gradului de informare a cetățenilor cu privire la existența organizațiilor non-guvernamentale în județul Bacău.

Platforme dezvoltate în cadrul proiectului:

Locul si perioada

Bacău, 1 august 2015 – 29 februarie 2016

Sursa de finantare

Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, Runda a II a

Organizatia coordonatore

Romanian Youth Movement for Democracy

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept