Democracy Explored

În perioada 15 – 19 mai 2013, RYMD a fost reprezentată de Marian Dămoc la cursul de formare ‘Democracy Explored”, ce a avut loc în Dublin, Irlanda. Activitatea fost organizată de Agenţia Naţională din această ţară prin programul Youth in Action, Acţiunea 4.3.

La seminar au fost prezenţi 20 de participanţi din Romînia, Irlanda, Grecia, Polonia, Ungaria, Franţa şi Italia, iar scopul acestuia a fost de a pune bazele unor parteneriate în cadrul Acţiunii 1.3 – Proiecte pentru Democraţie Participativă. Formatorii au fost Carmine Falanga (Italia) şi Mieke Nieven (Irlanda).

În urma proiectului, la termenul de 1 octombrie a fost depus, în cadrul acţiunii 1.3 Proiecte pentru Democraţie participativă, proiectul “Democracy Builders”, alături de Asociaţia Un Zâmbet din Bacău şi organizaţiile Donegal Youth Council şi Letterkenny Youth Information Centre din Irlanda.

“Cursul a fost foarte bine structurat, iar formatorii au reusit sa transmita participantilor experienta lor in implementarea proiectelor de democratie participativa” – Marian Damoc, reprezentant al RYMD in cadrul cursului

Locul si perioada

Dublin, Irlanda / 15 – 19 mai 2013

Sursa de finantare

Programul Tineret in Actiune

Organizatia coordonatore

Agentia Nationala din Irlanda

Parteneri

Donegal Youth Council
Romanian Youth Movement for Democracy

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept