Single Blog Title

This is a single blog caption

Participă la Conferința Internațională de Tineret din Gothenburg, Suedia, 11-14 noiembrie 2019

Ești un tânăr îndrăzneț, cu vârsta între 18 și 24 de ani. Privești cu optimism către viitor și nu accepți starea lucrurilor cu care nu ești de acord. Vrei să schimbi lumea.

Dacă descrierea de mai sus te reprezintă, ești invitat să participi la Conferința Internațională de Tineret, organizată de International Youth Think Thank Project (www.iythinktank.com), ce va avea loc în Gothenburg, Suedia, în perioada 11-14 noiembrie 2019.

Ești invitat să participi alături de alți aproximativ 30 de tineri din medii diferite din Europa la evenimentul ce se va desfășura pe parcursul a patru zile. Scopul conferinței este de a promova o societate deschisă și democratică care să reziste ideilor pesimiste cu privire la naționalismul și populismul contemporan. Vei fi implicat în discuții, vei împărtăși din experiența ta personală și profesională, precum și viziunile și planurile de viitor. La conferință vor participa și persoane cu expertiză semnificativă în procesul de luare a deciziilor, precum Cecilia Malmström (Comisar European pentru Comerț), Jan-Olof Jacke (CEO al Swedish Enterprise) sau Monica Frassoni (fost lider al Partidul Verde European).

Limba de lucru va fi engleza, iar toate costurile cu transportul, cazarea și masa sunt acoperite de organizatori.

Toate informațiile despre eveniment, precum și modalitatea de înscriere, le găsești în anunțul oficial al evenimentului, disponibil aici.

Pentru alte informații, folosește pagina de contact a International Youth Think Tahnk, https://iythinktank.com/contact/.

Mult succes!

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept