Single Blog Title

This is a single blog caption

Masa rotundă „Viziunea tinerilor cu privire la îmbunătățirea sistemului educațional românesc”

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) din  Bacău în parteneriat cu Asociația “Clubul EXPRESIA IDEII”, Onești, organizează, pe data de 24 septembrie 2015, începând cu ora 15:30 masa rotundă „Viziunea tinerilor cu privire la îmbunătățirea sistemului educațional românesc”.

 Evenimentul este  realizat în cadrul proiectului European Youth Employment (EYE) și va avea loc în cadrul Muzeul Municipal de Istorie, de pe bulevardul Republicii, nr.43 din Onești.

În cadrul acestui eveniment se vor discuta concluziile sesiunilor de workshop organizate în cadrul acestui proiect. Totodată, vor fi identificate și modalitățile prin care ideile tinerilor de a îmbunătăți sistemul național de educație pot fi puse în practică.

Acest proiect-pilot reprezintă primă etapă din cadrul unui proiect mai amplu, ce va avea ca rezultat dezvoltarea unui program acreditat recunoscut la nivel european, creat de participanți în parteneriat cu profesioniști din domeniul educațional și al muncii.

Proiectul este implementat în parteneriat cu asociațiile EQUAL Ireland,  Donegal Youth Council, Letterkeney Institute of Tehnology (LYIT) din Irlanda, și TUCEP (Tiber Umbria Comett Education Programme) din Italia.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană, prin programul Erasmus+, Acțiunea 2: Parteneriate Strategice: Cooperare pentru inovare și schimbul de bune practici. Acțiunea Parteneriate Strategice, Domeniul Tineret.

Sunt invitați să participe la masa rotundă cadre didactice, psihologi, asistenți sociali, angajatori, părinți, interesați de subiect.

Inscrierile se fac la prof.Mariana Bendou prin mesaj privat sau pe adresa de email expresiaideii@yahoo.com pana la data de 19 septembrie 2015.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept