Single Blog Title

This is a single blog caption

Invitație la conferința„Aleșii Băcăuani la Raport”, 17 decembrie, Hotel Dumbrava, Sala New York, ora 11:00

afis_conferinta (2)

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) în colaborare cu Asociația Un Zâmbet Bacău au deosebita plăcere de a vă invita, miercuri 17 decembrie la conferința anuală “Aleșii Băcăuani la Raport”.  Evenimentul va avea  loc în sala New York a Hotelului Dumbrava din Bacău, începând cu ora 11:00.

Evenimentul va fi structurat în două părți. Prima va consta într-o sesiune de prezentare a rapoartelor de activitate a celor 77 de aleși băcăuani, consilieri locali ai municipiului Bacău, consilieri județeni și parlamentari ai județului. Tot în cadrul acestei sesiuni vor fi aduse la cunoștința aleșilor băcăuani o serie de propuneri pentru îmbunătățirea transparenței procesului decizional de la nivel local în vederea creșterii gradului de informare al cetățenilor cu privire la activitatea reprezentanților politici.

Cea de-a doua parte a evenimentului va fi dedicată Campaniei „Băcăuani Activi”, inițiată în cadrul proiectului în perioada 2 – 16 decembrie. Vor fi prezentați nominalizații și anunțate rezultatele votului de pe website-ul www.bacaulactiv.ro. În final, va avea loc anunțarea câștigatorului campaniei „Băcăuani Activi” și decernarea trofeului simbolic de “Cel mai Activ Cetățean al Bacăului”.

Conferința se adresează, în primul rând, reprezentanților societății civile, cetățenilor județului Bacău interesați de activitatea reprezentanților politici și reprezentanților mass- media.. La eveniment sunt așteptați să participe și consilieri locali, județeni, parlamentari, care vor avea ocazia de a vedea cum este privită activitatea lor din prisma Cetățenilor Activi pentru Bacău.

Va rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la acest eveniment până pe data de 15 decembrie 2014, la nr. de telefon 0744 278 238 (Teodora Buga) sau la adresa de e-mail teodora.buga@rymd.ro.

Conferința “Aleșii Băcăuani la Raport” este organizată sug egida proiectului “Cetățeni Activi pentru Bacău”, proiect finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014.

 

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept