Single Blog Title

This is a single blog caption

Cafeneaua publică “Experiența ONG-urilor contează pentru dezvoltarea tinerilor băcăuani”

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) organizează, în parteneriat cu Asociația Favor (din comuna Filipeni), Be Great (Bacău), Există o Șansă (Buhuși) și Asociația E Class (Moinești), pe data de 12 iunie 2018, de la ora 16:30, cafeneaua publică “Experiența ONG-urilor contează pentru dezvoltarea tinerilor băcăuani”.

Echipa proiectului “Tineri activi pentru Bacău” și echipa județeană “Let’s Do It, România!” vă invită să discutăm despre Strategia de Tineret a județului Bacău și despre cea mai mare mișcare socială din România, care își propune că în acest an să scoată la curățenie națională 1 milion de români – Let’s do it, România! Evenimentul va avea loc la sediul Federației Tinerilor din Bacău, clădirea Universității George Bacovia, Strada Pictor Theodor Aman 96, Bacău. Inițiativa este o invitație la o dezbatere cu privire la problemele pe care le întâmpină tinerii din județul Bacău, dar și la modul în care autoritățile ar trebui să intervină pentru a veni în sprijinul acestora. Totodată, vom pune accent și pe proiectele implementate care pot fi exemple de bune practici și care pot fi extinse la nivel județean. Sunt încurajate să participe la întâlnire atât organizațiile care își desfășoară activitatea în mediul urban, cât și cele din rural.

Întâlnirea va fi împărțită în două sesiuni: în prima parte vom face o cafenea publică pentru a discuta și a găsi soluții pentru nevoile tinerilor, iar în cea de-a doua parte vom discuta despre implicarea pe care o putem avea în proiectul global marca “Let’s Do It, World!” ce își propune să mobilizeze 5% din populația Planetei la Ziua Mondială a Curățeniei din 15 septembrie 2018.

Cafeneaua publică “Experiența ONG-urilor contează pentru dezvoltarea tinerilor băcăuani” face parte din procesul de consultare a principalelor părți interesate cu privire la sectorul de tineret din județul Bacău, demers ce are ca obiectiv realizarea primei Strategii de Tineret a județului Bacău. Evenimentul este organizat sub egida proiectului “Tineri Activi pentru Bacău”, finanțat prin programul Erasmus+, Acțiunea K3 – Dialog Structurat.

Descarcă agenda evenimentului și datele de contact

.

 

 

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept