Single Blog Title

This is a single blog caption

Anunt achizitii servicii de cazare si masa

CAB_logobig_facebook

Asociatia Un Zambet Bacau anunta lansarea procedurii de achizitie competitiva simplificata pentru furnizarea serviciilor de masa si cazare in vederea implementarii proiectului „Cetateni Activi pentru Bacau”, contract de finantare RO2013_C1.1_15, din cadrul Programului Fondul ONG în România – Componenta 1 Implicare finantat prin Fondul ONG in Romania, Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European 2009-2014, www.fondong.fdsc.ro.

Documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertelor se poate descarca de pe site-ul www.bacaulactiv.ro, se poate obtine in urma unei solicitari trimise catre Teodora Buga tel: 0744278238. teodora.buga@rymd.ro, sau de la sediul din str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 24, cod postal 600183, judetul Bacau.

ERATA in cadrul procedurii de achizitie competitiva simplificata pentru furnizarea serviciilor de masa si cazare in vederea implementarii proiectului „Cetateni Activi pentru Bacau”, contract de finantare RO2013_C1.1_15, din cadrul Programului Fondul ONG în România – Componenta 1 Implicare finantat prin Fondul ONG in Romania, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014.

Anuntam faptul ca deschiderea procedurii se va realiza la ora 14.30 in data de 28.11.2015, la sediul Asociatiei Romanian Youth Movement for Democracy, de pe strada Ion Ionescu de la Brad, nr.24, Bacau.

 

Invitatie achizitie
Documentatie de atribuire finala

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept