Democracy Explored

twwthrtwrhtrht

Democracy Explored

În perioada 15 – 19 mai 2013, RYMD a fost reprezentată de Marian Dămoc la cursul de formare ‘Democracy Explored”, ce a avut loc în Dublin, Irlanda. Activitatea fost organizată de Agenţia Naţională din această ţară prin programul Youth in Action, Acţiunea 4.3.

La seminar au fost prezenţi 20 de participanţi din Romînia, Irlanda, Grecia, Polonia, Ungaria, Franţa şi Italia, iar scopul acestuia a fost de a pune bazele unor parteneriate în cadrul Acţiunii 1.3 – Proiecte pentru Democraţie Participativă. Formatorii au fost Carmine Falanga (Italia) şi Mieke Nieven (Irlanda).

În urma proiectului, la termenul de 1 octombrie a fost depus, în cadrul acţiunii 1.3 Proiecte pentru Democraţie participativă, proiectul „Democracy Builders”, alături de Asociaţia Un Zâmbet din Bacău şi organizaţiile Donegal Youth Council şi Letterkenny Youth Information Centre din Irlanda.

„Cursul a fost foarte bine structurat, iar formatorii au reusit sa transmita participantilor experienta lor in implementarea proiectelor de democratie participativa” – Marian Damoc, reprezentant al RYMD in cadrul cursului

logo_program logo

SECOND_COLUMN_TEXT