Single Blog Title

This is a single blog caption

A avut loc vizita de pregatire din cadrul proiectului „ Democracy Builders”

In perioada 16 – 19 iunie 2014, in Bacau, a avut loc vizita de pregatire din cadrul proiectului  „Democracy Builders”.

La această întalnire au fost prezenti Marian Damoc, presedintele Asociatiei Romanian Youth Movement for Democracy, Alina Gheorghita, reprezentanta Asociatiei un Zambet Bacau, Martin Keeney, reprezentantul Consiliului Tineretului din Donegal și Anne Cecile Antalik, reprezentantul Centrului de Informare pentru Tineret Letterkenny.

Pe parcursul celor doua zile de discutii, liderii de grup au stabilit detaliile activitatilor ce vor avea loc in cadrul seminarului din perioada 16 – 24 iulie, astfel incat experienta internationala sa fie una utila si inspirationala. In prima zi, discutiile au vizat tipul activitatilor, grupul de tineri partipanti si asteptarile lor, precum si clarificarea obiectivelor si activitatilor seminarului international. In cea de-a doua zi, participantii au vizitat locatia seminarului și municipiul Bacau, au discutat alte aspecte practice si au impartit sarcinile intre parteneri.

De asemenea, ei au pregatit o multime de surprize pentru tinerii participanti la seminar pentru ca acestia sa se poata bucura de o frumoasa experienta de invatare in Bacau.

Salutari din Bacau!

Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta publicatie reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept